Nieuw: Frédérique Constant Vitality

SMARTWATCH VITALITY
Voel je goed!

Ontdek het nieuwste connected horloge van Frederique Constant, de Smartwatch Vitality voor hem en haar. Boordevol technologie en met een digitale wijzerplaat die op verzoek wordt onthuld, wordt het snel uw beste vriend en alledaagse partner!

Waarom kiezen tussen chic en digitaal? De Smartwatch Vitality heeft een wijzerplaat met twee gezichten. De eerste wordt gekenmerkt door Romeinse cijfers en met de hand gepolijste uur- en minutenwijzers voor degenen die verfijnde uurwerken waarderen met een verfijnde look.
Maar wanneer u op de kroon drukt, onthult de wijzerplaat een digitaal display op het onderste deel waarmee de gebruiker toegang heeft tot veel informatie, zoals uw hartslag, uw activiteiten volgen, het weer en zelfs de laatste vijf berichten van uw favoriete apps, naast andere dingen!

De vier damesmodellen zijn geplaatst in een gepolijste roestvrijstalen, rosé vergulde of tweekleurige goud / stalen kast van 36 mm. De ontwerpen combineren elegantie en attitude met een bloemmotief verspreid over de wijzerplaat, waarrond acht uur markers zijn gezet met diamanten.

Qua bandjes is er genoeg te kiezen! Elk van de damesmodellen wordt geleverd met een leren riem of stalen armband, maar kan ook worden aangevuld met een reeks van vijf andere stijlvolle en sportieve rubberen banden. Pas uw Smartwatch Vitality aan uw stemming aan!

De herenmodellen combineren een roestvrijstalen kast van 42 mm met een zwarte rubberen band of een stalen armband, aangevuld met een rosé vergulde versie. Discreet en ingetogen, de Smartwatch Vitality voor hem wordt geleverd met een blauwe, grijze of zwarte wijzerplaat. Gemakkelijk te dragen tijdens het werken, studeren of zelfs tijdens het feesten!

DE FUNCTIES


DE SMARTWATCH VITALITY HEEFT EEN GROTE VERSCHEIDENHEID AAN COOLE EN SLIMME FUNCTIES!


 • Altijd op tijd : de tijd en datum worden automatisch gesynchroniseerd met de informatie van uw smartphone waarmee het horloge is verbonden.
 • Worldtimer / tweede tijdzone
 • Activity tracking: aantal stappen, verbrande calorieën, afgelegde afstand .
 • Get-active alerts : herinnering aan lichamelijke activiteit na een bepaalde periode van inactiviteit.
 • Dynamische coach : gepersonaliseerde begeleiding om u in vorm te houden, gebaseerd op de activity tracker, sleep tracker en de doelen die via de app zijn gedefinieerd.
 • Slaapmonitoring: slaapcyclusanalyse: diepe slaap, lichte slaap en wakker doorgebracht.
 • Slimme slaapalarmen : alarm gebaseerd op slaapcyclusanalyse, om de gebruiker op het optimale tijdstip te wekken.
 • Oproepmelding
 • Berichtmelding
 • Berichten bekijken : na het selecteren van de apps waarvan u meldingen wilt ontvangen, kunt u de laatste 5 ontvangen berichten (chronologisch) bekijken op uw wijzerplaat. Apps kunnen zijn: e-mail, berichten, Facebook, Twitter, WhatsApp, Instagram, Snapchat, LinkedIn, WeChat, Viber, Uber, KakaoTalk, Pinterest en Spotify.
 • Hartslagmeting : de Smartwatch Vitality is uitgerust met een sensor van de nieuwe generatie, ontwikkeld door experts in het veld; Philips. Dankzij de integratie van de optische hartslagmeting kan de hartslag ongeveer elke minuut vanaf de pols worden gemeten voor een grotere nauwkeurigheid. Deze nieuwe ingebouwde sensor geeft ook informatie over fysieke activiteit en trainingsprestaties. Het kan dag en nacht actief zijn!
 • Hartslagmeldingen : mocht uw hartslag tijdens uw drukke dag te laag worden of te hoog stijgen, dan zal het horloge een trilling en een visuele waarschuwing geven, die kan worden omgezet in een alarm als het probleem aanhoudt.
 • Workout : meet je pols tijdens het sporten. Zodra de functie is geactiveerd, wordt de hartslag elke 10 seconden gemeten. Via de app kunnen vervolgens de statistieken van de trainingssessie in detail worden bekeken.
 • Chronograaf : kan nu worden geactiveerd en gestopt door simpelweg op het horlogeglas te drukken. Tijdens de training schakelt het digitale wijzerplaatdisplay automatisch over op de afteltimer voor minuten en seconden. Om ervoor te zorgen dat dit aftellen zelfs bij fel licht (buiten gewoon) goed leesbaar blijft, zal de minutenwijzer ook het verstrijken van de seconden aangeven.
 • Weer: de maximale en minimale lokale temperaturen worden direct op de wijzerplaat weergegeven.
 • Ademhalingsoefening: biedt een reeks ademhalingsoefeningen om stress te verminderen en uw ademhaling te reguleren.
 • Oplaadbare batterij: uw Smartwatch Vitality is oplaadbaar en gaat tot 7 dagen mee voor de damesmodellen en 11 dagen voor de herenmodellen, afhankelijk van het gebruik.

Vanaf €795close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x